30. elokuuta 2011

Etsimme uutta harjoittelijaa

Kesä meni ohi nopeammin kuin ehdimme huomatakaan ja niin ovat myös työharjoittelujaksoni viimeiset viikot meneillään. Harjoitteluni aikana opin paljon sosiaalisesta mediasta, sen työkaluista ja strategioista sekä viime viikkoina olen päässyt osallistumaan myös asiakasprojekteihin. Olen viihtynyt Zipipopilla loistavasti ja jatkan työskentelyä jatkossa osa-aikaisena opiskelujeni ohella. Aikani ei kuitenkaan riitä kaikkien aiempien työtehtävieni hoitamiseen, joten Zipipopilla on jälleen tarvetta uudelle harjoittelijalle. Olisiko tämä juuri sinulle sopiva harjoittelupaikka?

Haetaan työharjoittelijaa sosiaalisen median toimistoon


Etsitkö haasteellista ja mielenkiintoista harjoittelupaikkaa Helsingin ydinkeskustasta? Onko sosiaalisen median palveluiden käyttö sinulle tuttua? Oletko huolellinen, pikkutarkka ja osaat käyttää suomen kieltä taidokkaasti? Jos vastasit kaikkiin kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Haemme harjoittelijaa monipuolisiin työtehtäviin sosiaalisen median toimistoomme Helsingin Töölöön. Työtehtäviin kuuluu mm. toimiston puhelimeen vastaaminen, käännöstyöt, oikolukeminen, nettisivujen päivittäminen, asiakaskampanjoihin osallistuminen, juoksevien asioiden hoitaminen ja muut vaihtelevat tehtävät.

Olet saattanut törmätä meihin eri sosiaalisen median kanavissa, sillä olemme muun muassa järjestäneet bloggaajatapaamisia ja suunnitelleet sosiaalisen median kampanjoita. Olemme työskennelleet viimeisen vuoden aikana mm. seuraavien yritysten kanssa: Valio, Skanska, indiedays, Borenius & Kemppinen, STUK, Cailap ja Työ- ja Elinkeinoministeriö..

Toivomme sinulta löytyvän luotettavuutta, oma aloitteisuutta, täsmällisyyttä, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää asennetta.

Maksamme harjoitteluajalta nimellistä palkkaa. Harjoittelun jälkeen sinulla on myös mahdollisuus jatkaa tiimissämme.

Lue lisää yrityksestämme www.zipipop.com ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + CV osoitteeseen [email protected].

Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja SlideSharesta.

Hakemuksia vaan tulemaan!

T. Suvi

Ei kommentteja: