27. heinäkuuta 2012

Koulutuksen avulla ymmärrystä sosiaalisesta mediasta

Sosiaalinen media on jo miltei välttämätön osa tämän päivän organisaatioviestintää. Sen avulla yritykset ja organisaatiot pääsevät aitoon vuorovaikutussuhteeseen asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmiensä kanssa tarjoten uusia mahdollisuusia kommunikoida. Kaikki nämä uudet mahdollisuudet vaativat kuitenkin uuden opettelua organisaatioilta eikä yhdenkään organisaation kannata rynnätä sosiaaliseen mediaan suin päin. On oltava olemassa selkeät askeleet ja kenttä kannattaa ottaa haltuun kanava kerrallaan.

Miksi asiantuntijoiden tietotaitoja kannattaa hyödyntää?


Monet yritykset uskovat pärjäävänsä sosiaalisessa mediassa omin voimin tutustumatta sen sisältöihin tarkemmin. Sosiaaliseen mediaan meneminen vaatii kuitenkin ymmärrystä siinä missä muutkin viestintävälineet. Se ei myöskään ole vain väline muiden joukossa. Se on sosiaalista, ihmisten välistä vuorovaikutteista toimintaa. Kun ymmärretään sosiaalisen median toimintaympäristö, onnistutaan toimenpiteissä paremmin.

Zipipop ja sosiaalisen median koulutukset


Zipipopilla olemme järjestäneet lukuisia sosiaalisen median koulutuksia asiakasorganisaatioillemme. Koulutusryhmämme ovat pienet ja niiden oppimisympäristö on avoin. Otamme myös aina huomioon koulutukseen osallistuvien lähtötilanteen selvittäen esimerkiksi organisaation ja sen työntekijöiden taustat sekä kokemukset sosiaalisessa mediassa. Koulutuksissa pohditaan oman organisaation asemaa sosiaalisessa mediassa organisaatiokohtaisella tasolla.

Zipipopilla on sekä valmiiksi toteutettuja koulutuksia että mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin. Koulutuksia järjestetään esimerkiksi Facebookista, LinkedInistä ja blogeista. Osa koulutuksista järjestetään myös englanniksi.

Kaikki tulevat sosiaalisen median koultuksemme löydät koulutussivustoltamme.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä!
Kirsikka Machreich
[email protected]
010 229 1000