8. lokakuuta 2012

Harjoittelijaksi Zipipopille?

Haemme uutta harjoittelijaa Zipi-tiimiin ajalle 1.11.2012-30.4.2013. Mikäli etsit haasteellista ja monipuolista harjoittelupaikkaa Helsingin keskustasta, olet viestinnällisesti lahjakas ja kiinnostunut sosiaalisesta mediasta, saattaa tämä paikka olla juuri sinua varten.

Haemme Zipipopille harjoittelijaksi viestinnän opiskelijaa, joka osaa käyttää suomen kieltä taidokkaasti. Hän on huolellinen, tarkka ja tiedonjanoinen, tarttuu oma-aloitteisesti uusiin työtehtäviin, viihtyy ihmisten parissa ja on luonteva esiintyjä. Harjoittelija saa vastuulleen monipuolisia tehtäviä viestinnän parissa. Työtehtäviin kuuluu mm. sosiaalisen median kanavien koordinointi, asiakasprojekteissa avustaminen, tekstien oikoluku ja kääntäminen sekä yleiset toimistotehtävät. Harjoittelija tulee myös työskentelemään läheisessä kontaktissa asiakkaidemme kanssa.

Käytämme työkielenämme suomea ja englantia, minkä vuoksi molempia kieliä tulee osata käyttää niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Plussaa saa ruotsin kielestä ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä, mutta niiden hallitseminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Meille on tärkeää, että harjoittelija pääsee tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Hänellä on myös mahdollisuus jatkaa Zipipopilla harjoittelun päätyttyä.

Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä osoitteeseen [email protected]

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

t. Kirsikka
[email protected]
Puh. 010 229 1000

Ei kommentteja: